AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Олега Мінька пізнають в Україні. Донецьк05 жовтня 2010

Презентація  книги-альбому "Олег Мінько" в Києві викликала широкий резонанс у засобах масової інформації, активне обговорення як творчості художника, так і есею «Живопис як молитва» про особистість Олега Мінька та епоху шістдесятників. Закономірно, що наступним містом, де було представлено художній альбом «Олег Мінько», став Донецьк, адже родом Олег Терентійович із Макіївки.

І небо, і земля Миколи Мазура12 жовтня 2010

Відбулося відкриття виставки Миколи Мазура. Художника прийшли привітати колеги: Віктор Маринюк, Феодосій Гуменюк, Петро Бевза, Едуард Ревенко.

 

 

«Живопис як молитва» Олега Мінька у храмі мистецтва - галереї "АВС-арт"Олег Мінько07 вересня 2010

Відбулася презентація виставки та альбому Олега Мінька в галереї «АВС-арт»

 

 

Три виміри універсальної любові у родинній творчості Журавлів17 серпня 2010

галерея АВС-арт презентувала ще один родинний проект (відвідувачі вже мали нагоду познайомитися з творчою родиною Романишиних).

Можна з упевненістю сказати, що виставка Журавлів оповідає нам про любов. І це – найвищий ступінь любові з усіх можливих, що називається грецьким словом «агапе». Любов батьківська, материнська, синівська, любов до всього сущого, від малого до великого й від великого до малого.

 

Донецький степ зібрав киянОлексій Поляков22 червня 2010

 

Народний художник України Олексій Поляков уже багато років працює на пленерах. Він залюблений у степові простори Донеччини та в хортицьку козацьку вольницю. Тож і роботи майстра пройняті духом безкрайніх, нагрітих сонцем, полів, в них проступає безмежне небо – чи світле, глибоко-блакитне, чи насуплене, затягнуте кошлатими хмарами.

 

Ті, що спраглі до живої води.Світлана Зелена01 червня 2010

 

Бувають озера замулені й занехаяні, бувають чисті й доглянуті, а бувають – із живою водою. Озеро живої води – це саме про творчість Світлани Зеленої. На відкриття персональної виставки художниці зібралися ті, хто спраглий до живого мистецтва, яке увібрало в себе дух часопростору українського Сходу, Заходу й Півночі. Адже художниця життєво й творчо «мандрувала» від Луганщини, через Львів, до Житомирщини, аби, зрештою, презентувати київським глядачам своє бачення світу.

Рай, який став до нас ближчим11 травня 2010

 

Недарма Євген Лещенко визначає свою творчість як «Paradise art», тобто «райське мистецтво». В тому, що рай на землі можливий, мали нагоду переконатися гості на відкритті персональної виставки мистця, котра стала подвійним подарунком: для ока й для душі глядачів та для самого майстра, котрий тими днями відзначав свій День народження.

 

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Романщак Віктор Андрійович Романщак Віктор Андрійович
Народився 1946 року в м. Констанца (Румунія). Закінчив Республіканську художню школу ім. Т. Шевченка (1957-1964), Київський державний художній інститут (1964-1970). Викладачі – Т. Яблонська (майстерня монументального живопису). Член НСХУ (1977). Працює в галузях монументального та станкового живопису, вжиткового мистецтва (гобелен).