AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Мудрість інставрацїі18 жовтня 2011

Реставрація – річ тонка, особливо коли це реставрація тонких матерій. Виставка Анатолія Фурлета за назвою «Реставрація тонких матерій», що відкрилася в галереї «АВС-арт», засвідчила художника, що філігранно й вишукано оперує засобами такого мистецтва. Крізь дивовижне сфуматне світіння барв у його роботах проступають образи, котрі завдяки особливому чуттю автора переростають у полісемантичні символи. І в цій багатоманітності глядач може знайти й прочитати кожен свій власний міф, який наскрізно мандрує живописом мистця.

Світ абстракцій Сергія Савченка04 жовтня 2011

Виставка Сергія Савченка – не лише подарунок шанувальникам абстрактного мистецтва, котрі мали змогу зануритися у світлий і складний світ живописних, графічних та скульптурних візій одеського маестро. Це й унікальна подія в нашому культурному житті, адже за ініціативи галереї «АВС-арт» у серії «Імена», фундатором якої є Михайло Поживанов, вийшов унікальний альбом мистця – єдине на сьогодні видання, що якнайповніше репрезентує творчість художника.

Еротична цнота та цнотлива еротика06 вересня 2011

На відкритті виставки Василя Копайгоренка «Десь – між цнотою та еротикою» гості галереї мали можливість не лише відчути енергію любові, яку маестро утверджує у своїх роботах, – міфологічну й «земну», та завжди – глибоку, чисту й природну, а й насолодитися ліричним поетичним словом.

Олег Філь. Поворотна мить16 серпня 2011

Алла Маричевська, арт-директор галереї «АВС-арт»:
На сьогоднішній виставці будемо говорити про силу. Силу довіри до художника, що спонукала Олега Філя довершити свої картини. Силу фактури й кольору, силу, що тримає вершинну емоцію в усіх його картинах. Власне, з тієї вершинної емоції спала думка назвати виставку «Поворотна мить». 

Книжковий Арсенал29 травня 2011

Відбулася презентація художніх альбомів «Петро Бевза: Живопис» та «Мистецтво довкілля: Україна 1989-2010» на Книжковому Арсеналі. Книги представляли арт-директор галереї «АВС-арт» Алла Маричевська, художник Петро Бевза, засновник і куратор Міжнародного ленд-арт-симпозіуму «Простір покордоння» Ганна Гідора. За підтримки видавництв «Скай-Друк» та «Софія-А».

Валерій Шкарупа розкриває секрети авторської технікиВалерій Шкарупа посвячує в таємниці своєї техніки17 травня 2011

Алла Маричевська, арт-директор галереї «АВС-арт»:
Колись прочитавши ще заборонені на той час щоденники Олександра Довженка, я натрапила на вислів: «Бог на світі є, і ім’я йому – випадок». Налаштовуючи свою душевну й мисленнєву струну на сьогоднішнє відкриття, подумала: «Що ще шукати у світі, якого щастя, коли є такі випадки?..»

 

На «Островах» Петра Бевзи19 квітня 2011

Алла Маричевська, арт-директор галереї «АВС-арт»:
У нас сьогодні велелюдно, гомінливо, бо зібралося багато друзів, шанувальників творчості Петра Бевзи. Петро завжди дивує, бо він працює серіями і на кожну виставку дає роботи, де він пізнає нову тему, віху в своєму житті. Сьогодні в нас представлена його остання за часом серія «Острови».

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Флінта Зеновій Петрович Флінта Зеновій Петрович
Зеновій Флінта народився 1 вересня 1935 р. на Тернопільщині, (помер 2 квітня 1988,м.Львів). 1959 р. закінчив відділ декоративного розпису Львівського училища прикладного мистецтва ім. І.Труша. У 1959-1965 рр. навчався на відділі художньої кераміки у Львівському державному інституті прикладного і декоративного мистецтва.