AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Італійські враження Володимира Луцика18 квітня 2012

Перша велика виставка Володимира Луцика в Україні, котра відкрилася в «АВС-арт», запрошує глядачів у надзвичайно світлий, чистий і сокровенний світ малярства українського маестро. Тайна вечеря, Риба, Чаша, Дерево – знаки, котрі формують лаконічну, але не спрощену образну мову мистця. Це справді подія в нашому культурному житті, адже довгий час Володимир Луцик був більше відомий за кордоном, аніж на батьківщині.

Художник фанатичної працездатності22 березня 2012

«Вітаїстичні імпресії» – виставка робіт львівського мистця Володимира Патика, більшість із яких експонується вперше. Творчий доробок художника настільки багатий, що варто організувати ще чимало авторських виставок, аби ознайомити глядачів хоча б із ключовими полотнами автора.
Куратором виставки виступив син художника, який не лише впорядковує батькову спадщину, але й продовжує його справу.

Маестрія кольору і фактури28 лютого 2012

Львівський маестро кольору й фактури, неповторний Борис Буряк представив у галереї «АВС-арт» ретроспективну виставку своїх робіт, точкою відліку якої є далекий 1974 рік. В експозиції присутні всі п’ять провідних тем, над якими працює мистець: портрет, урбаністичний пейзаж, камерний натюрморт, ню й сюжетні твори.

 

Діалоги у галереї «АВС-арт»08 лютого 2012

Відкриття персональної виставки Левка Воєдила в «АВС-арт», хоч і велелюдне, відзначилося особливою камерною й затишною атмосферою. У переддень 50-ліття маестро зібралися його друзі, близькі, учні, колеги по цеху і, що найприємніше, учителі. Так у просторі галереї виснувався мистецький діалог: про таїну живопису, тяглість традиції, музику в малярстві й малярство в музиці та особистість навчителя.

Світлана Іваннікова: "Зараз природа для мене - єдина розрада"17 січня 2012

Луганська мисткиня Світлана Іваннікова привезла на свою персональну виставку до Києва жанрові картини й портрети 1970-1980-х років та ліричні краєвиди, в яких дивовижним чином передана вся мінлива настроєвість довкілля. Як зазначає художниця, вона завжди любила писати природу, й зараз це для неї єдина втіха.

Сергій Гнойовий: «Я один. Рахую зірки. Мільйон одна, мільйон третя…»29 листопада 2011

 Сергій Гнойовий не часто тішив глядача своїми персональними виставками – востаннє вернісаж маестро відбувся в Полтаві 1984 року. Але якщо для Полтавщини творчість цього художника добре знана, то для Києва – відкриття. Ще одним відкриттям для наших гостей став неабиякий оповідацький хист пана Сергія.

Малярськими стежками Олексія Литвиненка08 листопада 2011

Виставка-ретроспекція Олексія Литвиненка, яка відкрилася в галереї «АВС-арт», ще раз підтвердила, що художник ніколи не зраджує своїй основній темі – довкіллю. «Герої» його полотен – соняхи й будяки, жаби й вужі, нарциси й лілеї, кургани, вода і трава. А оголена, яка несподівано, але гармонійно доповнила експозицію, своєю винятковістю лише закцентувала на сталості мистецьких уподобань маестро.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Шимчук Микола Шимчук  Микола
Народився 1949 року в Копиткові біля Рівного. Навчався у Львівському державному інституті прикладного та декоративного мистецтва (1968-1973). Вчитель за фахом – Р.Сельський. Заслужений художник України. Професор кафедри монументального живопису ЛНАМ. Народний художник України.