AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

НАТАЛІЯ ЯРОВА. Ювілейна виставка28 лютого 2017

28 лютого в галереї «АВС-арт» відбудеться відкриття ювілейної персональної виставки Наталії Ярової до 70-ліття художниці й презентація її альбому-ретроспекції, куди увійшли кращі живописні й графічні роботи в їх жанрово-стилістичному розмаїтті.

«ТАКЕ НЕОДНОВИМІРНЕ БУТТЯ…»07 лютого 2017

Ювілейна персональна виставка Сергія Пріня в галереї «АВС-арт» представляє роботи, створені майстром за останні три роки. Яскраво-емоційний, психологічний і філософський світ живопису й левкасів художника створює особливий простір, населений непересічними образами, що не лишать глядача байдужим і не надаються до однозначного потлумачення.

«РІЗДВО ЗОРІЄ»27 грудня 2016

Галерея «АВС-арт» традиційно запрошує насолодитися тематичною зимовою добіркою, представленою роботами класиків і сучасників українського мистецтва. В експозиції – Юрій Герц, Алла Горська, Феодосій Гуменюк, Михайло Демцю, Людмила Задорожна, Антон Кашшай, Олена Кульчицька, Микола Мазур, Олексій Поляков, Сергій Савченко та багато інших майстрів образотворення.

«ЗНАКИ СВІТЛА»06 грудня 2016

Працюючи як живописець і графік, навчаючи своїх студійців, Анатолій Фурлет звертається до архаїчних образно-знакових систем, до символіки давніх цивілізацій, що лишили свій слід на українських теренах. Світ мистця виповнений лірико-філософськими рефлексіями; з натяковості притлумленої колірної гами фактурно проступають петрогліфічні пласти. Лики й фігури, застиглі в надчасовому просторі, сповнені таїни. Так витворюється Дійство, в осерді якого – Світло.

«ГЕОМЕТРІЯ РОМАНТИКИ»15 листопада 2016

Художник Андрій Гуренко – відважний мандрівник у небезпечному світі уяви та фантазії. Образи й сюжети його творчості – завжди позачасові й не-тутешні, химерні й невловимі за своєю контекстуальною приналежністю, рівно ж як і неоднозначні за емоційним прочитанням.

«Координати міфу», «По той бік сну», «Морфологія сутінків», – ті теми, до яких уже звертався мистець, – продовжуються «Геометрією романтики». Тут поняття форми, структури, просторових відношень знаходяться у тісному взаємозв’язку з цариною емоційно-чуттєвого. 

«ТАМ, ДЕ РОСТУТЬ ГРИБИ»25 жовтня 2016

Ужгородський художник Петро Ряска – один із тих, хто не маніпулює поняттям закарпатської школи живопису. Він, радше, рефлексує на низку концепцій, що формувалися різними середовищами цієї школи. Твори мистця об’єднані формуванням динамічної картини світу – незалежно, де саме – в живописі, графіці чи перформансі. Перебираючи засоби в пошуках візуальної виразності, Ряска міксує їх, підкреслюючи роль емоції – тієї, що переживається та виплескується під час роботи над твором, тієї, що за її допомогою можна проартикулювати чи промовчати, обираючи відповідну пластичну мову.

ВОЛОДИМИР ХАРАКОЗ. Живопис04 жовтня 2016

Маріупольський художник Володимир Харакоз представляє в галереї «АВС-арт» добірку фігуративних робіт, написаних за останній творчий період. Минулого року кияни вже познайомилися в нашому виставковому просторі з абстракціями автора, котрий відомий і як живописець, і як графік. Ще тоді він захопив численних поціновувачів мистецтва своїми філософськими рефлексіями, в яких простір набуває метафізичних сенсів.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Митці

Опалинський Роман Станіславович Опалинський Роман Станіславович
Живописець, працює також у галузях графіки, художнього металу. Народився 1962 р. в м. Городок Львівської обл. Закінчив Львівський будівельний технікум (Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну) – архітектура (1985), Львівський державний інститут прикладного і декоративного мистецтва (Львівська національна академія мистецтв) – кафедра художнього скла (1992). Член НСХУ (1995). Заслужений художник України (2009).