AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«ПРОСТО НЕБА» 08 лютого 2022

У якому б просторі Марина Рибачук не представляла свої роботи, – скрізь вони оживлюють його, додають сонячності й повітряності, немов переносячи глядача просто неба – у відкритий обшир без меж, наповнений природними барвами й порухами, що по-особливому вловлюється гострим оком і тонким душевним чуттям.

«ТАКИЙ ШАЛЕНИЙ СВІТ»18 січня 2022

Шалений, нестримний, неприборканий, відчайдушний, експресивний – саме так можна означити мистецький світ Олександра Павлова, представлений на його персональній виставці в галереї «АВС-арт». Олександр Павлов належить до художників універсального складу, котрий переконливим чином втілює будь-які свої ідеї та задуми. Він відомий в Україні й далеко за її межами – десятки виставок, персональних і групових, вітчизняних і міжнародних, зібрали відгуки знаних мистецтвознавців та критиків.

«ЕСТЕТИКА ПАРАДОКСІВ»25 листопада 2021

Виставка робіт Олега Мінька, презентована в галереї «АВС-арт», відбудеться в Києві вперше за 11 років – для столиці це унікальна нагода побачити наживо картини легендарного художника, творчість котрого ми ще маємо увібрати в себе й поцінувати належним чином, усвідомлюючи його неповторне значення в контексті не лише української, а й світової культури.

«У МІСТІ Й ЗА МІСТОМ»02 листопада 2021

Галерея «АВС-арт» представляє персональну виставку живопису Михайла Поживанова, що розкриває особистість політика й громадського діяча, науковця й мецената з іншого боку – як людину креативну, котра не лише підтримує українське мистецтво, а й прагне особисто долучитися до внутрішніх нюансів художніх практик, освоїти сучасні живописні стилі й техніки, вивчити особливості роботи з кольором і формою.

«ВІД ВСЕПОГЛИНАЮЧОГО ЧОРНОГО ДО ВІДКРИТОГО БІЛОГО»21 вересня 2021

Персональна виставка мистця з Житомирщини Віталія Правдицького в галереї «АВС-арт» представляє графічний доробок автора, для якого назва проєкту «Від всепоглинаючого чорного до відкритого білого» є водночас визначальною рисою моделі його художнього мислення.

«ЩОДЕННИК РОКУ»31 серпня 2021

Один раз побачивши пейзажі, народжені пензлем Ольги Морозової, вже з ними не розлучаєшся. Композиційна міць краєвидів, сяйво ясних кольорів, – ці образи залишаються на сітківці ока. Вони стають навіюванням та подарунком глядачеві від мисткині. Композиційна фантазія художниці – невичерпна. Кожен пейзажний мотив – неповторний. Кожне рішення – евристичне.

«ЖОВТИЙ / БЛАКИТНИЙ»10 серпня 2021

Галерея «АВС-арт» представляє тематичну добірку живописних робіт, в яких провідними є жовтий і блакитний – чільні кольори Української Держави. В експозиції – Петро Бевза, Борис Буряк, Олег Ясенєв, Микола Журавель, Михайло Демцю, Віктор Зарецький, Олег Мінько, Сергій Савченко, Петро Сипняк, Анатолій Фурлет, Валерій Шкарупа, Петро Лебединець, Олександр Сердюк та інші майстри образотворення.


Митці

Філь Олег Філь Олег
Народився 1962 року. 1988-го закінчив Київський державний художній інститут (Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури). У 1991-1995 рр. працював художником кіно на Національній кіностудії ім. О.Довженка. Член Всеукраїнського об’єднання художників «БЖ-арт».