AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«ПЕРЕНОСИТИ МІСЯЦЬ, ПЕРЕКОЧУВАТИ СОНЦЕ»07 червня 2022

Персональна виставка Анатолія Фурлета «Переносити місяць, перекочувати сонце» представляє в київському мистецькому просторі нові живописні й графічні твори відомого буковинського художника. Впізнаваний авторський стиль Анатолія Фурлета, що характеризується міфопоетичним світовідчуттям і особливою кодово-знаковою архаїчною символікою, надає глядачам можливість зануритися в пласти української праісторії, відчути інспіруючі джерела образів, увиразнених у доробку майстра.

«ПРОСТО НЕБА» 08 лютого 2022

У якому б просторі Марина Рибачук не представляла свої роботи, – скрізь вони оживлюють його, додають сонячності й повітряності, немов переносячи глядача просто неба – у відкритий обшир без меж, наповнений природними барвами й порухами, що по-особливому вловлюється гострим оком і тонким душевним чуттям.

«ТАКИЙ ШАЛЕНИЙ СВІТ»18 січня 2022

Шалений, нестримний, неприборканий, відчайдушний, експресивний – саме так можна означити мистецький світ Олександра Павлова, представлений на його персональній виставці в галереї «АВС-арт». Олександр Павлов належить до художників універсального складу, котрий переконливим чином втілює будь-які свої ідеї та задуми. Він відомий в Україні й далеко за її межами – десятки виставок, персональних і групових, вітчизняних і міжнародних, зібрали відгуки знаних мистецтвознавців та критиків.

«ЕСТЕТИКА ПАРАДОКСІВ»25 листопада 2021

Виставка робіт Олега Мінька, презентована в галереї «АВС-арт», відбудеться в Києві вперше за 11 років – для столиці це унікальна нагода побачити наживо картини легендарного художника, творчість котрого ми ще маємо увібрати в себе й поцінувати належним чином, усвідомлюючи його неповторне значення в контексті не лише української, а й світової культури.

«У МІСТІ Й ЗА МІСТОМ»02 листопада 2021

Галерея «АВС-арт» представляє персональну виставку живопису Михайла Поживанова, що розкриває особистість політика й громадського діяча, науковця й мецената з іншого боку – як людину креативну, котра не лише підтримує українське мистецтво, а й прагне особисто долучитися до внутрішніх нюансів художніх практик, освоїти сучасні живописні стилі й техніки, вивчити особливості роботи з кольором і формою.

«ВІД ВСЕПОГЛИНАЮЧОГО ЧОРНОГО ДО ВІДКРИТОГО БІЛОГО»21 вересня 2021

Персональна виставка мистця з Житомирщини Віталія Правдицького в галереї «АВС-арт» представляє графічний доробок автора, для якого назва проєкту «Від всепоглинаючого чорного до відкритого білого» є водночас визначальною рисою моделі його художнього мислення.

«ЩОДЕННИК РОКУ»31 серпня 2021

Один раз побачивши пейзажі, народжені пензлем Ольги Морозової, вже з ними не розлучаєшся. Композиційна міць краєвидів, сяйво ясних кольорів, – ці образи залишаються на сітківці ока. Вони стають навіюванням та подарунком глядачеві від мисткині. Композиційна фантазія художниці – невичерпна. Кожен пейзажний мотив – неповторний. Кожне рішення – евристичне.


Митці

Флінта Зеновій Петрович Флінта Зеновій Петрович
Зеновій Флінта народився 1 вересня 1935 р. на Тернопільщині, (помер 2 квітня 1988,м.Львів). 1959 р. закінчив відділ декоративного розпису Львівського училища прикладного мистецтва ім. І.Труша. У 1959-1965 рр. навчався на відділі художньої кераміки у Львівському державному інституті прикладного і декоративного мистецтва.