AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

«ЗЕМЛЯ – NOT FOR SALE»20 лютого 2024

В експозиційному просторі галереї «АВС-арт» твори Костянтина Чернявського «Чернігів в огні», «Маріуполь – наш форпост», «Кров мого Азова», «Кривий Ріг – нескорений. Сталеве серце України», «Евакопоїзд. Останній…» та інші утворюють потужну візію цілісності й непорушності нашої землі. Вона – не продається. Вона – безцінна. Вона – українська.

«ДІАЛОГИ»06 лютого 2024

У рамках родинної виставки репрезентується унікальне видання: Нікос Казандзакіс. У Кноському палаці. Александр Македонський: Романи. – К.: Веселка, 2023. – 368 с.: іл. Особлива підтримка у виданні Михайла Поживанова, талановитий переклад Василя Степаненка й Тетяни Чернишової, графіка Катерини Прудкої в поєднанні з мистецьким доробком Миколи Канєвського дають можливість кожному віднайти власний діалог, інспірований Грецією.

«СРІБНЕ СЯЙВО ЗИМИ»16 січня 2024

Галерея «АВС-арт» традиційно презентує тематичну зимову добірку, представлену роботами класиків і сучасників українського мистецтва. В експозиції – Ігор Мельничук, Сергій Савченко, Юрій Герц, Ольга Кравченко, Віктор Зарецький, Михайло Демцю, Віктор Романщак, Микола Мазур, Тамара Волошенко, Олег Ясенєв, Ніна Буряк, Віктор Кофанов, Анатолій Дністровий, Олександр Павлов та багато інших майстрів образотворення.

«ЖИТТЯ ТРИВАЄ. ТОЧИТЬСЯ ВІЙНА»19 грудня 2023

Персональна виставка знаної київської мисткині Ольги Кравченко представляє її художній доробок останнього десятиріччя: від «Нетривалого перемир’я на Грушевського» (2014) до «Вибуху» (2022), коли велика війна дісталася навіть Воловця на Закарпатті, а також «Порожніх вікон» чи «Контрастів і війни» (2023), де на тлі чорних вікон-зіниць, розбомблених дахів столичних будинків і скаліченої станції метро «Лук’янівська» духмяніють великодні паски.

«ОЧИМА НАДІЇ»28 листопада 2023

Персональна виставка київської художниці Наталії Герасименко презентує оригінальні живописні полотна, створені переважно упродовж 2023 року. Мисткиня працює в царині живопису та монументально-декоративного мистецтва. Для її індивідуальної манери характерне поєднання неореалістичного стилю з рисами символізму, імпресіонізму та сюрреалізму. Полотна авторки – віртуозні фантазії чи/й ідеальні світи, що мають енергетичну наповненість і радісне сприйняття світу.

«КОЛО ОВІДІЯ»26 жовтня 2023
Персональна виставка знаного українського художника Андрія Чебикіна в галереї «АВС-арт» презентує його оригінальну графіку останніх років, зокрема ілюстрації до творів Овідія.
Літера «О» – як знак кола й початок імені геніального римлянина. «О!» – як метафоричний образ вигуку здивування, зацікавлення, захвату. Відтак «Коло Овідія» об’єднує довкола себе і поціновувачів поетичного образотворення, й образотворчої поезії. 


Митці

Фурлет Анатолій Фурлет Анатолій
Анатолій Фурлет народився 13 лютого 1958 року в с.Чепоноси Хотинського району Чернівецької області. 1978-1983 рр. – навчався в Одеському педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті (викладачі – В.Гегамян, З.Борисюк). Після закінчення інституту працював у художній школі учителем живопису і композиції (м.Городок Хмельницької області). Член НСХУ (Київська організація).