AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Стас Жалобнюк у "Профілі"27 листопада 2010

У щотижневому журналі "Профіль" вийшла стаття про виставку Стаса Жалобнюка.

 

Газета "Дзеркало тижня" про виставку Стаса Жалобнюка27 листопада 2010

У газеті "Дзеркало тижня" вийшла стаття А.Вишневського про виставку Стаса Жалобнюка, котра відкрилася в галереї "АВС-арт". Наводимо текст статті.

Телеканал ICTV про виставку Стаса Жалобнюка24 листопада 2010

ICTV : Програма Факти (випуск 12:45) 24.11.2010 20:00:00

У Києві відкрилася персональна виставка молодого українського художника Стаса Жалобнюка «Полювання на калмицького коника».

Презентація альбому "Олег Мінько" у Львові10 листопада 2010

У Національному музеї імені Андрея Шептицького відбулася презентація альбому художника Олега Мінька. Пропонуємо Вам ексклюзивний репортаж з презентації, виступи Ігоря Кожана, Ореста Голубця, Світлани Єременко, Алли Маричевської, Ігоря Калинця, Степана Давимуки, Ірини Калинець, Галини Дорощук, Наталі Космолінської, Олега Мінька.

Альбом "Олег Мінько" презентований Житомиру08 листопада 2010

У Житомирській обласній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича відбулась презентація художнього альбому «Олег Мінько», виданий влітку 2010 у Києві за сприяння галереї «АВС-арт» (фундатор Михайло Поживанов).

"Главред" про виставку Феодосія Гуменюка02 листопада 2010

У журналі "Главред" вийшла стаття Н.Фоміченко про виставку Феодосія Гуменюка "Повернення з походу" та презентацію його альбому в галереї АВС-арт".

"Артанія" про виставку родини Журавлів і альбом Олега Мінька31 жовтня 2010

 

У культурологічному часописі "Артанія" (№3, 2010 / книга 20) в рубриці "На гостині в галереї" вийшли ексклюзивні матеріали про виставку творчої родини Журавлів та презентацію альбому Олега Мінька, що відбулися у серпні-вересні 2010 року в нашій галереї.

 

 

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Романщак Віктор Андрійович Романщак Віктор Андрійович
Народився 1946 року в м. Констанца (Румунія). Закінчив Республіканську художню школу ім. Т. Шевченка (1957-1964), Київський державний художній інститут (1964-1970). Викладачі – Т. Яблонська (майстерня монументального живопису). Член НСХУ (1977). Працює в галузях монументального та станкового живопису, вжиткового мистецтва (гобелен).