AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Часопис «Артанія» про Олега Ясенєва, Ігоря Мельничука та Василя Кікіньова17 травня 2011

 У черговому номері «Артанії», №1 за 2011 рік (книга 22), вийшли ексклюзивні матеріали про Олега Ясенєва, Ігоря Мельничука та Василя Кікіньова, виставки котрих відбувалися у січні-квітні 2011 року в галереї "АВС-арт".

 

Рецензія «Друга Читача» на альбом Петра Бевзи12 травня 2011

У травневому числі газети "Друг читача" (2011 рік) вийшла рецензія на художній альбом "Петро Бевза", котрий презентувала наша галерея. Наводимо повний текст рецензії.

 

Канал «Культура» занурився у світ Петра Бевзи19 квітня 2011

До Вашої уваги репортаж телеканалу «Культура» з відкриття виставки та презентації альбому Петра Бевзи.

 http://www.youtube.com/watch?v=DMWRlHlna5A

«Буквоїд» про альбом Петра Бевзи19 квітня 2011

Монографія присвячена творчості відомого сучасного українського художника Петра Бевзи і вперше найбільш повно репрезентує живописні твори майстра 1988-2011 років.
 

"Демократична Україна" про Ігоря Мельничука18 лютого 2011

Сила мольфара – у його словах. Сила художника Ігоря Мельничука – у кольорах його живопису. Чаклуючи кольором, митець створює експресивні, насичені барвами полотна, що притягують глядача магією природної енергетики. Аби побачити й відчути ті потужні «вибухи» колористики, варто завітати до столичної галереї «ABC-арт», де триває виставка малярства Ігоря Мельничука «Мольфарство кольором».

Канал "Культура" про виставку Ігоря Мельничука08 лютого 2011

Пропонуємо Вам переглянути репортаж телеканалу "Культура" з відкриття виставки "Ігоря Мельничука"  http://www.youtube.com/watch?v=ymaARSnkWmY.

"Його улюблений колір – гармонія. Перетворити живописну площину на рельєфне зображення – для цього художника не проблема. Динамічні мазки та експресивна насиченість барвами – це його унікальний стиль..."

"Чумацькі спостереження Петра Сипняка" у "Главреді"Главред18 грудня 2010

"Живописну мандрівку вулицями старого Львова та чумацькими шляхами запропонував у своїх роботах відомий сучасний українсьтий художник Петро Сипняк - виставка його картин під назвою "Мистецький вертеп" відкрилася в галереї "АВС-арт"...

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Антип Петро Антип Петро
Народився 4 квітня 1959 р. у м. Горлівці Донецької області. У 1980-1984 рр. навчався в Пензенському художньому училищі ім. К.Савицького на відділенні скульптури. Паралельно вивчав живопис і графіку. 1982-1986 рр. – продовжував навчання в художніх майстернях В.Цоя та О.Бема. Із 1986 р. працював скульптором у Донецькому художньому комбінаті.