AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Прогулянки містом06 грудня 2012

 Журналісти програми «Прогулянки містом» на телеканалі «Київ» дійшли до Воздвиженської вулиці і відвідали галерею «АВС-арт». Дивіться сюжет. (ми на 16 хв.)

Відео телеканалу «Культура» з виставки Юрія Вінтаєва10 жовтня 2012

 « Виставка «Краєвиди високих вібрацій» це зібрання робіт створених за останні 10 років відомим Харківським митцем -- Юрієм Вінтаєвим. До експозиції увійшли пейзажі написані художником здебільшого під час пленерів. Мабуть саме через те, що пан Юрій надає перевагу роботі з натури, його твори виходять дуже яскравими та емоційними. Пересвідчився у цьому Андрій Багна».

Володимир Луцик на «Арт арені» 18 травня 2010

Передача «Арт арена» на телеканалі «Культура» про виставку Володимира Луцика в галереї «АВС арт».

Відеорепортаж телеканалу «24» з виставки Володимира Луцика18 квітня 2012

Дивіться відеорепортаж телеканалу «24» про виставку Володимира Луцика:
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?
v_kiyevi_vidkrilas_personalna_vistavka_zhivopisu
_volodimira_lutsika&objectId=211227

Відео телеканалу «Культура» з виставки Володимира Патика22 березня 2012

ДТРК «Культура»: «Майже шістсот кілограмів фарби та дві тисячі кілометрів полотна.Саме стільки витратив матеріалів за свою шістдесятирічну кар'єру художник Володимир Патик. Лише невеличка частка його творчого спадку потрапила до Києва на персональну виставку.

Відео телеканалу «Культура» з виставки Бориса Буряка28 лютого 2012

ДТРК «Культура»:
Колір як основа композиції. Художник Борис Буряк представив роботи останнього десятиріччя у ретроспективній виставці. У своїй режисурі кольору митець вправно демонструє своє бачення виразних тематичних ліній.

Відео телеканалу «Культура» з виставки Світлани Іваннікової17 січня 2012

ДТРК «Культура»:
«Чиста нота природи» - це персональна виставка луганської художниці Світлани Іваннікової. Мисткиня працює в живописі вже близько 50 років і весь цей час залишається вірною академічним жанрам -- портрету, натюрморту і, передусім, пейзажу».

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Контратович Ернест Рудольфович Контратович Ернест Рудольфович
(17.06.1912, с. Кальна Розтока, тепер Словаччина. - 23.12.2009, Ужгород) – український живописець. Навчався (1928-1932) у Публічній школі малювання в Ужгороді (у Й.Бокшая, А.Ерделі). Закінчив Ужгородську учительську семінарію (1932). Член СХУ (1946, Закарпатська організація).