AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / Презентація нових моніторів Philips та AOC відбулася у галереї «АВС-арт»

Презентація нових моніторів Philips та AOC відбулася у галереї «АВС-арт»

02 жовтня 2013

«
»

Цього року компанія MMD вирішила організувати нестандартну презентацію нових моніторів від Philips і AOC, тому звернулася до нашої галереї з пропозицією співпраці. 
Захід дійсно вдало поєднав мистецтво і техніку, бізнес доповіді чергувалися з приємним спілкуванням із художником Валерієм Шкарупою.

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Опалинський Роман Станіславович Опалинський Роман Станіславович
Живописець, працює також у галузях графіки, художнього металу. Народився 1962 р. в м. Городок Львівської обл. Закінчив Львівський будівельний технікум (Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну) – архітектура (1985), Львівський державний інститут прикладного і декоративного мистецтва (Львівська національна академія мистецтв) – кафедра художнього скла (1992). Член НСХУ (1995). Заслужений художник України (2009).