AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / Газета "День" про виставку "До моря"

Газета "День" про виставку "До моря"

01 вересня 2015

Читайте в газеті "День" статтю мистецтвознавця Олени Шапіро про нашу мариністичну виставку:

"...Повертаючись до питання про те, яким було море півстоліття тому, можна сміливо стверджувати — море анітрохи не змінилося. Але принципово змінився світогляд людей, тому художнє віддзеркалення  півдня варіюється від наївно-реалістичного п’ятдесятих років до ідилічно-імпресіоністичного восьмидесятих і філософськи-абстрактного дев’яностих".

Повна версія за посиланням:

www.day.kiev.ua/uk/article/naprykinci-dnya/zakohatysya-v-krym 

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Опалинський Роман Станіславович Опалинський Роман Станіславович
Живописець, працює також у галузях графіки, художнього металу. Народився 1962 р. в м. Городок Львівської обл. Закінчив Львівський будівельний технікум (Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну) – архітектура (1985), Львівський державний інститут прикладного і декоративного мистецтва (Львівська національна академія мистецтв) – кафедра художнього скла (1992). Член НСХУ (1995). Заслужений художник України (2009).