AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / «Буквоїд» про альбом Петра Бевзи

«Буквоїд» про альбом Петра Бевзи

19 квітня 2011

http://www.bukvoid.com.ua/events/culture/2011/04/14/103955.html

Монографія присвячена творчості відомого сучасного українського художника Петра Бевзи і вперше найбільш повно репрезентує живописні твори майстра 1988-2011 років.
Доктор мистецтвознавства Ольга Лагутенко розкриває морфологію живописного світу художника, основні аспекти творчого методу Петра Бевзи, його мистецьку та світоглядну концепцію.
Видання містить передмову культуролога Миколи Скиби, інформативні матеріали про виставкову діяльність художника, має багатий ілюстративний матеріал.
Книга підготовлена як для фахівців, так і для всіх шанувальників мистецтва.

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Караффа-Корбут Софія Петрівна Караффа-Корбут Софія Петрівна
(23.08.1924, м. Львів – 29.10.1996, м. Львів) – український графік. Закінчила Львівський інститут ужиткового та декоративного мистецтва (1953, у І. Гуторова, В. Манастирського, Р. Сельського).